fbpx

έπιπλα Θεσσαλονίκη

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αναπαλαίωση παλαιών επίπλων

Αναπαλαίωση παλαιών επίπλων 

Κάνουμε τα παλιά σας έπιπλα να μοιάζουν καινούρια!

Η Iv Design διαθέτει ευρεία γκάμα επίπλων που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε κατοικίας για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, όμως, σας παρέχει τη δυνατότητα επισκευής των παλαιών σας επίπλων ώστε να ανανεώσετε εύκολα και οικονομικά το χώρο σας.

Μπορείτε να ντύσετε καναπέδες, πολυθρόνες και καρέκλες με νέα υφάσματα ή να φρεσκάρετε τις ξύλινες επιφάνειες με νέες βαφές σε χρωματισμούς της επιλογής σας.

Εάν, λοιπόν, είσαστε λάτρεις των παλαιών σας επίπλων και δε θέλετε να τα αποχωριστείτε, η Iv Design με πολύ χαμηλό κόστος θα απομακρύνει οποιαδήποτε φθορά έχουν υποστεί από το χρόνο ώστε να δείχνουν και πάλι καινούρια. 

Μιλήστε μαζί μας για την επισκευή των επίπλων σας…

Δωρεάν μελέτη χώρου

Δωρεάν μελέτη χώρου

Έμπειροι διακοσμητές προτείνουν λύσεις αποκλειστικά για εσάς.

Η έμπειρη ομάδα διακοσμητών της Iv Design είναι στη διάθεση σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει, εντελώς δωρεάν, τις κατάλληλες λύσεις για την επίπλωση και τη διαρρύθμιση του.

Επισκεφθείτε το κατάστημα/έκθεση και το εργοστάσιό μας και επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα επίπλων τον πλήρη εξοπλισμό της κατοικίας σας, όπως και του επαγγελματικού σας χώρου με έπιπλα και διακοσμητικά και να είσαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι άψογο.

Ζητήστε την δωρεάν μελέτη χώρου…

Ειδικές κατασκευές επίπλων

Ειδικές κατασκευές επίπλων

Η τέχνη και η εμπειρία μας αποκλειστικά για τις δικές σας ανάγκες.

Γνωρίζουμε πως ο χώρος σας είναι μοναδικός και σας παρέχουμε τη δυνατότητα ειδικών κατασκευών σε οποιοδήποτε σχέδιο, υλικό, χρώμα και διάσταση ταιριάζει στις ανάγκες σας.
Η έμπειρη ομάδα των διακοσμητών μας θα σας προτείνει έπιπλα που θα αναδείξουν με μοναδικό τρόπο το χώρο σας, συνδυάζοντας άριστα την αισθητική με τη λειτουργικότητα και την εργονομία.

Στη συνέχεια θα σας παρέχουν την πρότασή τους και σε τρισδιάστατη (3D) παρουσίαση ώστε να έχετε μια πλήρη, πανοραμική εικόνα του χώρου σας πριν την κατασκευή.

Τα σχέδια που θα επιλεγούν περνούν στα χέρια των δικών μας τεχνιτών που θα φροντίσουν για την υψηλή ποιότητα κατασκευής, διατηρώντας τη σφραγίδα του γούστου και της άποψής σας. 

Ρωτήστε μας…

Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις για τα έπιπλα


Η Iv Design δίνει απαντήσεις σε δικά σας ερωτήματα σχετικά με την κατασκευή και τη συντήρηση των επίπλων σας. 


Μπορώ να αγοράσω ένα έπιπλο στις διαστάσεις και το χρώμα που θέλω;
Ασφαλώς ναι, γιατί τα κατασκευάζουμε εμείς στο εργοστάσιο μας. Όλες οι διαστάσεις των επίπλων (ύψος, μήκος, πλάτος κτλ) τροποποιούνται σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας.

Μπορώ να αγοράζω από διαφορετικά σετ, ξεχωριστά κομμάτια;
Φυσικά και μπορείτε! Εμείς δίνουμε επιλογές ολοκληρωμένου σετ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να φτιάξετε το σετ της αρεσκείας σας. Με την πολύτιμη βοήθεια των διακοσμητών μας θα μπορέσουμε να βρούμε την κατάλληλη λύση για το χώρο σας.

Πόσο καιρό θα χρειαστεί για να μου παραδοθεί η παραγγελία μου;
Εξαρτάται από το είδος και το μέγεθος της κάθε παραγγελίας. Ένας μέσος χρόνος παράδοσης των επίπλων είναι περίπου 20-25 ημέρες.

Εάν πάθει κάτι κάποιο έπιπλο, τι εγγύηση μου παρέχετε;
Κατασκευάζουμε τα έπιπλα σας σε δικό μας εργοστάσιο για να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος. Για αυτό μπορούμε και σας παρέχουμε γραπτή εγγύηση!

Μπορώ να κάνω τις αγορές μου τηλεφωνικά;
Φυσικά μπορείτε και τηλεφωνικά να κάνετε τις αγορές πολύ εύκολα και με ασφάλεια.

Τι ξύλο χρησιμοποιείτε για την κατασκευή επίπλων;
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από όλα τα είδη του ξύλου που είναι κατάλληλα για ένα έπιπλο. Όπως για παράδειγμα ενδεικτικά σας αναφέρουμε, το δρυς είτε μασίφ είτε με καπλαμά η αμερικάνικη καρυδιά, η οξυά το πεύκο και πολλά άλλα. Η επιλογή ξύλου στα έπιπλά σας είναι στο δικό σας χέρι!

Τα δερμάτινα έπιπλα είναι με δέρμα αληθινό ή δερματίνη;
Εσείς καθορίζετε τα υλικά των επίπλων σας σύμφωνα με τα γούστα και τις ανάγκες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αληθινό δέρμα αλλά και δερματίνη σαν επένδυση για το σαλόνι σας . Η διαφορά τους είναι αρκετά μεγάλη στο τελικό κόστος.

Το ραντεβού για την σχεδίαση των επίπλων κοστίζει;
Το ραντεβού που κάνουμε για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις σε έπιπλα, διαστάσεις και υλικά είναι φυσικά χωρίς κόστος αν έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία. Στην αντίθετη περίπτωση υπάρχει μια μικρή χρέωση της υπηρεσίας, η οποία εξαρτάται από τον όγκο της μελέτης χώρου, όμως αφαιρείται με την επικύρωση της προσφοράς.

Έκανα την παραγγελία μου αλλά θέλω κάτι να αλλάξω. Μπορώ;
Εντός 3 ημερών μπορείτε να τροποποιήσετε οποιαδήποτε παραγγελία χωρίς καμιά επιβάρυνση.

Μπορώ να κάνω τη λίστα γάμου μου στη Iv Design;
Φυσικά και μπορείτε! Μια πολύ καλή ιδέα για το ξεκίνημα του νέου σας σπιτιού.

Αναζήτηση Επίπλων